Riool Ontstoppen Amersfoort

Home » Riool ontstoppen » Amersfoort

Verstopte riool, wc of afvoer in Amersfoort laten ontstoppen?

Ben je op zoek naar een rioleringsbedrijf in Amersfoort voor het ontstoppen van een verstopte afvoer in je keuken, wastafel, douche of toilet? Doe dan een beroep op Lokaleontstoppers.nl, het netwerk van ervaren en betrouwbare rioolontstoppers. In de regio Amersfoort staat Riooldienst Eemland klaar om je te helpen bij verstoppingen. Bekijk zijn prijs voor ontstoppen in Amersfoort.

erkende ontstopper hilversum

5.0 / 5.0

100% beveelt ons aan

Riooldienst Eemland, al 25 jaar de loodgieter in Amersfoort voor alle voorkomende rioolproblemen

Sinds 1999 is Riooldienst Eemland jouw betrouwbare partner voor alle rioleringsproblemen in regio Amersfoort. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het ontstoppen, reinigen, inspecteren en repareren van rioleringen. Met onze vaste all-in prijzen weet je altijd waar je aan toe bent. Onze VCA-gecertificeerde loodgieters zijn 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen en staan bekend om hun professionele en eerlijke aanpak. Bovendien zorgen ze ervoor dat alles schoon en netjes wordt achtergelaten. Vertrouw op Riooldienst Eemland voor alle rioolproblemen in Amersfoort

google logo
sterren

231 reviews

Rioleringsbedrijf-Apeldoorn
24/7 rioolservice

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 per jaar paraat in geval van nood

WC-ontstoppen-apeldoorn
Al 25+ jaar

Jarenlang het adres voor alle rioolproblemen in de regio Amersfoort.

Wat kost ontstoppen in Amersfoort

Voor het antwoord op de vraag “wat kost ontstoppen in Amersfoort” hebben wij altijd een helder antwoord. Wij hanteren namelijk een eenvoudig prijsmodel, zodat je altijd duidelijkheid hebt over de kosten. Wij hebben een starttarief van €110 inclusief BTW waarin een half uur arbeid is opgenomen. De meeste verstoppingen zijn ook binnen een half uur opgelost. Mocht het ontstoppen van de verstopte afvoer toch langer duren dan een half uur, dan wordt het vervolgtarief €27,50 per 15 minuten.

Let op! Bovengenoemde zijn prijzen gelden van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur en zijn zonder eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Bij ons draait alles om eerlijkheid en openheid. We willen dat onze klanten zich altijd gerespecteerd voelen. Daarom brengen we geen verborgen kosten in rekening en hanteren we een transparant beleid. Het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukmachine kost onze klanten niets extra’s. Daarnaast rekenen we geen tarief per meter voor het gebruik van de ontstoppingsveer. We begrijpen de stress die gepaard gaat met een verstopte afvoer en streven ernaar om het oplossen ervan zo makkelijk en goed mogelijk verloopt.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te plannen of verdere vragen te stellen. We staan je graag te woord en staan altijd klaar om je te helpen.

Riool ontstoppen in Amersfoort? Bel 033 – 303 73 36 of vul het formulier in

Meer informatie

Voor verstoppingen werken wij in een straal van 40 kilometen. Je kunt ons in onderstaande plaatsen inschakelen voor verstoppingen.

werkgebied eemland

Last van een verstopte wc, riool of afvoer in deze regio? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

Bovengenoemde prijs voor ontstoppen geldt van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00. Moeten we buiten deze tijden langskomen, dan gelden de volgende toeslagen:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Wij doen ons best om dezelfde dag nog langs te komen. Lukt dat niet, dan zijn we er de volgende dag.

Jazeker! Na het verhelpen van de verstopping dient er direct per pin of cash afgerekend te worden

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Verstopping regio Amersfoort?

Geef jouw verstopping door via onderstaand formulier, waarna we jou binnen no-time zullen antwoorden.

Volledige naam

Bedrijfsnaam (indien zakelijk)

Telefoonnummer

E-mailadres

Extra informatie

Alle rechten voorbehouden – KvK: 59120630 – Sitemap