Riool Ontstoppen Apeldoorn

Home » Riool ontstoppen » Apeldoorn

Riool ontstoppen Apeldoorn? Verstopte wc, riool of afvoer?

Voor verstoppingen in Apeldoorn doe je een beroep op Rioolservice Tony, onze lokale ontstopper voor regio Apeldoorn. Wij zijn een netwerk van zelfstandige ontstoppers die vakmanschap leveren en klanten eerlijk behandelen. Verstopte wc, afvoer of riool in regio Apeldoorn? Bel of mail direct. Voor de prijs voor verstoppingen zie “Wat kost riool ontstoppen in Apeldoorn”.

erkende ontstopper hilversum

5.0 / 5.0

100% beveelt ons aan

Rioolservice Tony, dé lokale loodgieter voor regio Apeldoorn

Al 15 jaar weten particulieren en bedrijven in de regio Apeldoorn ons te vinden voor alle soorten rioolproblemen. Van verstoppingen tot rioolreparaties, van rioolinspecties tot rioolreiniging, Rioolservice Tony doet het allemaal. Klanten waarderen het dat we vaste tarieven hebben voor verstoppingen. Ons team van deskundige medewerkers leveren topkwaliteit service en goede oplossingen voor elk rioolprobleem. Wij lossen verstoppingen snel en betrouwbaar op, met de nadruk op klanttevredenheid. We zijn trots op onze uitstekende rioolservice in Apeldoorn en helpen je graag bij het oplossen van je rioolproblemen.

trustoo logo
sterren

115 reviews

werkspot logo22
sterren

110 reviews

Rioleringsbedrijf-Apeldoorn
24/7 rioolservice

Rioolservice Tony staat dag en nacht paraat om je rioolproblemen op te lossen.

WC-ontstoppen-apeldoorn
Al 15+ jaar

Jarenlang het adres voor alle soorten problemen met het riool in regio Apeldoorn.

Kosten ontstoppen Apeldoorn

Wij hanteren vaste prijzen voor verstoppingen zonder verborgen kosten. Onze prijzen omvatten alles wat we nodig hebben om een standaard verstopping te ontstoppen. Dit zijn de voorrijkosten, gebruik materieel, gebruik gereedschappen en arbeidsloon. Het maakt voor ons niet uit of het ontstoppen 20 minuten duurt of een uur, de prijs blijft hetzelfde. Zeker in een tijd met veel ontstoppers die klanten voor torenhoge bedragen oplichten, wordt onze prijsopbouw enorm gewaardeerd door onze klanten.

DienstVaste prijs
Wastafel ontstoppen€124 incl. BTW
Douche ontstoppen€124 incl. BTW
Keuken ontstoppen€134 incl. BTW
Toilet ontstoppen €134 incl. BTW
Algehele verstopping€154 incl. BTW
Ontstoppen regenpijp€134 incl. BTW
Ontstoppen wasmachine€134 incl. BTW

Bovengenoemde prijzen voor verstoppingen gelden op reguliere werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden hanteren we de volgende toeslagen voor ontstoppen in Apeldoorn:

Ma t/m Vr: 18:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
Ma t/m Vr: 22:00 – 08:00 uur: 100% toeslag
Weekend: 08:00 – 18:00 uur: 50% toeslag
Weekend: Vanaf 18:00 uur en op nationale feestdagen: 100% toeslag

Riool ontstoppen in Apeldoorn? Bel 038 303 55 94 of vul het formulier in

Informatie ontstoppen

Wij zijn een netwerk van zelfstandige ontstoppingsdiensten die klanten goed behandelen. Geen malafide praktijken, maar eerlijk vakmanschap. Welke voordelen heb je wanneer je een ontstopper in Apeldoorn inschakelt via Lokaleontstoppers.nl:

  • Onze ontstoppers hebben een all-in tarief Incl. BTW waarin alle onderdelen bij zitten die nodig zijn om een standaard verstopping te ontstoppen. Dus geen trucjes met bedragen zonder BTW, of bedragen zonder voorrijkosten, of bedragen zonder gebruik van de ontstoppingsveer of hogedrukmachine. Het tarief voor ontstoppen is inclusief al deze elementen.
  • Het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukmachine zit in het standaard tarief inbegrepen. Onze rioleringsbedrijven zullen hier dus (in tegendeel tot vele anderen) géén extra kosten voor rekenen.
  • onze ontstoppingsdiensten zullen nooit zomaar aan het werk gaan zonder duidelijk te informeren wat de verwachtte kosten worden. Pas wanneer je akkoord bent, gaat de het ontstoppingsbedrijf voor je aan de slag.

werkgebied tony

Je kunt onze aangesloten rioleringsbedrijf inzetten in regio Almere, Apeldoorn, Barneveld, Dronten, Epe, Ermelo, Harderwijk, IJsselmuiden, Kampen, Lelystad, Putten en Zwolle.

Heb je een verstopte WC, afvoer in riool in deze regio? Zit niet langer in de stress en schakel ons meteen in!

Een verstopte WC is één van de meeste vervelende verstoppingen, helemaal als je geen tweede toilet hebt die je ondertussen kunt gebruiken. Wij staan 24/7 klaar om je te helpen bij een verstopt toilet in regio Apeldoorn, maar je kunt ook zelf proberen om de wc te ontstoppen met deze 5 simpele methoden:

  • gebruik een plopper
  • gebruik een mix van baking soda, azijn en heet water
  • gebruik een ontstoppingsveer
  • gebruik hogedrukreiniger
  • gebruik GEEN chemische ontstopper

Voor een gedetailleerde uitleg, bekijk onze pagina hoe ontstop ik een wc

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Verstopping regio Apeldoorn?

Geef jouw verstopping door via onderstaand formulier, waarna we jou binnen no-time zullen antwoorden.

Volledige naam

Bedrijfsnaam (indien zakelijk)

Telefoonnummer

E-mailadres

Extra informatie

Alle rechten voorbehouden – KvK: 59120630 – Sitemap