Riool Ontstoppen Haarlem

Home » Riool ontstoppen » Haarlem

Verstopte riool, wc of afvoer in Haarlem? 023–303 01 44

Welkom bij Lokale Ontstoppers, het netwerk van professionele en eerlijke rioleringsbedrijven. In regio Haarlem is RRL Rioolservice onze aangesloten vakman voor alle voorkomende rioolproblemen. Heb je een verstopping in je badkamer, wc, gootsteen of elders in jouw huis en zoek je professionele en eerlijke hulp? Bel of mail RRL Rioolservice direct of check zijn prijzen voor ontstoppen in Haarlem.

erkende ontstopper hilversum

5.0 / 5.0

100% beveelt ons aan

Over RRL Rioolservice, de vakkundige loodgieter voor regio Haarlem

Bij RRL Rioolservice staat de klant centraal. Wij bieden ontstoppen, inspecteren, reinigen en repareren van riool aan in regio Haarlem. We werken eerlijk, transparant en professioneel, en laten alles schoon achter. Onze prijzen zijn eerlijk en we geven drie maanden garantie op verstoppingen. Met onze VCA-certificering volgen we de hoogste normen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Wij zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen. Kies je voor ons, dan kies je voor 100% tevredenheid.

trustoo logo
sterren

122 reviews

werkspot logo22
sterren

29 reviews

google logo
sterren

62 reviews

wc verstopt
24/7 rioolservice

RRL Rioolservice is 24/7 beschikbaar in nood.

rioleringsbedrijf
Ruime ervaring

Met 20+ jaar ervaring lossen wij alles vakkundig op

Kosten ontstoppen Haarlem

Voor ontstoppen in Haarlem hanteren wij een starttarief van €95 Incl. BTW voor maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur. Moeten we langskomen buiten deze tijden, dan is er een extra toeslag. In het starttarief zitten de volgende onderdelen inbegrepen:

  • voorrijkosten in regio Haarlem
  • gebruik ontstoppingsveer
  • gebruik hogedrukmachine
  • gebruik klein materieel
  • half uur arbeidsloon

Onze ontstoppingsdienst in Haarlem zal uiteraard zijn best doen om de verstopping te ontstoppen binnen het half uur, maar hier kan geen garantie op gegeven worden. Soms komen we hardnekkige verstoppingen tegen of verstoppingen die op moeilijk te bereiken plekken zitten. Het kan ook gaan om een terugkerende verstopping of rioollucht, wat vaak duidt op een groter onderliggend probleem. Duurt het ontstoppen langer dan een half uur, dan wordt het vervolgtarief €25 per kwartier.

Wil je meer weten of een afspraak inplannen? Bel ons vandaag nog op!

Informatie verstoppingen in Haarlem

Wij zijn een netwerk van zelfstandige ontstoppers die klanten goed behandelen. Geen malafide praktijken, maar eerlijk vakmanschap. Welke voordelen heb jij wanneer je een ontstopper inschakelt via Lokaleontstoppers.nl:

  • de ontstopper heeft een all-in starttarief voor verstoppingen die alle essentiële onderdelen bevatten voor standaard verstoppingen.
  • onze ontstoppers rekenen geen extra kosten voor het gebruik van een ontstoppingsveer of hogedrukmachine, ongeacht het aantal meters dat ze het riool in moeten.
  • onze ontstoppers zullen nooit zomaar aan het werk gaan, zonder jou duidelijk te informeren wat de verwachtte kosten worden. Pas wanneer je akkoord bent, gaat de ontstopper voor je aan de slag.

Waar het op neerkomt is dat onze klanten met verstoppingen in Haarlem goed en eerlijk behandeld worden én dit ook zo ervaren.

De vermelde prijzen gelden voor verstoppingen tijdens normale werktijden. Voor ontstoppen buiten deze tijden, zoals ’s avonds en in het weekend, brengen we deze toeslagen in rekening:

Maandag t/m vrijdag:
17:00 – 22:00 uur: 50% toeslag
22:00 – 07:00 uur: 100% toeslag

Weekend:
Zaterdag tot 14:00 uur: 50% toeslag
Zaterdag 14:00 uur tot maandag 07:00 uur: 100% toeslag

Probeer, indien mogelijk, de afspraak buiten deze tijden in te plannen, dan heb je ook geen extra toeslag. Lukt dat niet, vanwege een verstopping die veel overlast veroorzaakt, dan staat onze ontstopper in Haarlem 24/7 klaar om jou te helpen.

werkgebied regio Amsterdam

Het werkgebied van onze ontstoppingsdienst omvat de regio’s van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam. Door de afstand kort te houden kunnen we zeer snel op locatie zijn.

Heb je een rioolprobleem in Haarlem en wil je dat er direct een ontstopper jouw kant op komt, dan doet de ontstopper zijn best om dezelfde dag langs te komen. Lukt dat niet, dan de (werk)dag erna.

Riool verstopt in Haarlem? Bel 023 – 303 01 44 of vul het formulier in

Laatste artikelen

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Bel ons of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder.

Verstopping regio Haarlem?

Geef jouw verstopping door via onderstaand formulier in, waarna we jou binnen no-time zullen antwoorden.

Volledige naam

Bedrijfsnaam (indien zakelijk)

Telefoonnummer

E-mailadres

Extra informatie

Alle rechten voorbehouden – KvK: 59120630 – Sitemap